Zelfgemaakte kaarten


Er zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar, maar ook boekenleggers, cadeau-envelopjes, doosjes, schrijfboekjes en sleutelhangers.

 

De prijs van de kaarten, boekenleggers en cadeau-envelopje is: € 1,00 per stuk.

Schrijfboekjes: vanaf € 0,50 per stuk. 

Sleutelhangers: € 3,75 per stuk. 

Uiltjes en vlinders: € 1,75 per stuk. 

 

U kunt een bestelling plaatsen via de mail. Geef duidelijk aan wat u precies wil bestellen. De bestelling kan worden opgehaald, maar het is ook mogelijk dat we de bestelling naar u opsturen. In dat geval komen er nog wel verzendkosten bij. De verzendkosten hangt af van het gewicht wat verstuurd moet worden. De verzendkosten worden via de mail aan u kenbaar gemaakt. Na overmaking van de totale kosten, wordt de bestelling naar u toegestuurd. 

Zet in uw mail duidelijk wat uw voorkeur heeft: verzenden of ophalen. Wilt u ze ophalen, dan wordt er met u overlegd wat een goed tijdstip is. U kunt de kosten dan contant betalen. 

U kunt de kaarten en dergelijke bestellen via dit e-mailadres: zelfgemaaktekaarten@live.nl  

Het komt wel eens voor dat er voor een bepaalde speciale gebeurtenis een kaart wordt gezocht. Zit zo'n kaart niet in het assortiment dan wordt er een kaart op maat gemaakt. De inhoud wordt eventueel mede bepaalt door de klant zelf. Mail ons uw verzoek en we zullen zien wat we voor u kunnen doen.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, mail ons gerust: zelfgemaaktekaarten@live.nl of schrijf een berichtje in ons gastenboek. 

Met vriendelijke groet,

Griet Tol-Postma, Dr. J. Botkepad 3 te Damwoude.

 

Laatste update: 25-05-2013


© G. Tol-Postma | Deze site is gratis gemaakt met Webklik.nl